Your Football Career – Kort fortalt
For at være en del af dette spil, skal du oprette din spiller. Når du gør det skal dit brugernavn være det samme som din spillers navn. Du har frit valg på alle hylder i valg af navn, men det skal være realistisk, og ikke være det samme som en rigtig fodboldspillers. Der er mulighed for lige så mange navne du lyster, så det er bare at være kreativ.

Når du har oprettet din spiller, skal du lave en tråd i forummet Spillerblogs under kategorien Spillerne – Tråden skal have din spillers navn – og intet andet. Der er her i tråden, at du skriver om dig selv, og gør dig selv interessant for managerne.

Før dette kan det måske være en god idé, at kigge på hvilken position du vil have på banen. Kig på listen over spillerne og vælg en position, som måske ikke er så mangfoldig i forvejen. Denne liste kan finde Before this will, it be a good idea to take a good look at which position you want to play at. Listen kan finds under Forum > Fodboldforbundet > Transfers og tråden Spillerlisten - Aktive brugere & inaktive (drafts).

Som en ny spiller i denne fagre nye verden, er du 21 år gammel og kontraktfri. Der er to transfervinduer hver sæson – en før sæsonen og en midt på sæsonen.

På grund af dette, er der aldrig lang tid til det næste transfervindue, og selv om dette, er det bare at gøre dig interessant, for managers kan skrive under med kontraktfrie spillere uden for transfervinduerne. Læs igennem hvordan du kan bruge din løn – der er mange gode muligheder.

Hvis du på nogen made er i tvivl, kan du bare se de forskellige videoer på siden. Hvis disse ikke besvarer dit spørgsmål, er du stillet frit for at spørge de brugere på siden, så din opstart er helt problemfrit.

Det er dog meget vigtigt at du husker én ting – Du er en rigtig spiller, så tænk før du taler – alt hvad du siger kan have konsekvenser, både journalisterne og managerne har lange ører!

Held og lykke! En helt ny verden venter på dig!
Lad os komme igang!
Der er lavet denne video, som kan hjælpe dig igennem.

Siden er Lukket
Så er YFC lukket og slukket efter sæson 13 er slut. Jeg vil sige tak til Holck for et godt forsøg på at holde hele baduljen i live i så lang tid og jeg synes vi gjorde et reelt forsøg på at få det til at fungere. Nu er det slut og det kan da være at nogle andre tager fat i det på et tidspunkt. Det kunne da være sjovt men det kræver nok et helt andet setup end det der har været her. Indtil da tror jeg rigtigt mange af de brugere der har været herinde er på cyclingcareer.dk så hvis der er nogen der lige står og syntes at det er et mega fedt koncept med et rollespil som fodboldspiller bygget over FM så kan mange af de spillere der har været herinde findes på cc. Tak til de brugere der har været her og forhåbentlig har haft det sjovt selvom det ikke har været en succes rent aktivitetsmæssigt i forummene.
Seneste nyt på YFC!


Du har ikke lov til at se denne side.
Gå tilbage