Se indlæg
 Udskriv debat
Hvordan fungere træning?
SotD
Velkommen til træning


YouTube Video


Erhver fodboldspiller arbejder på at blive en bedre spiller hver eneste dag - nu er det faktisk en mulighed. Det kræver hjælp fra nogle af de bedre trænere i verden - og disse trænere koster selvfølgelig penge.

Træningsmodulet er inddelt i seks forskellige træningsområder.

1) Positionstræning

- Positionstræning er unik, da det påkræver spilleren og holdet at være enige om det. Du kan som spiller ikke løbe rundt og træne en anden position, end den din manager vil have du skal træne. Reglerne for positionstræning er lidt forskellig end de fem andre - hvordan kan ses i den specifikke tråd.

2) Teknisk træning

- Teknisk træning dækker over en bred række tekniske evner, så som teknik, dribling, afslutning, hovedstød , indkast osv.

3) Mentaltræning

- Mentaltræning er mere vigtigt end nogensinde før, og det dækker over ting som din bevægelse uden bolden, dine lederegenskaber og din placeringsevne.

4) Fysisk træning

- Uden en god fysik, kan du være teknisk dygtig og meget klog, men du vil blive overløbet på banen. Så tag et smut til styrkecenteret, hvor du kan blive stærkere hurtigere eller bare få en bedre balance.

5) Specialtræning

- Specialtræning er et element på banen, som dækker over unikke evner, som evnen til at løbe dybt, drible uden om målmanden eller forsøge på et saksespark.

6) Træning af det modsatte ben

- At have evnen til at bruge begge ben er unik, og det påkræver derfor ekstra hård træning. Derfor er træning af det modsatte ben en af de dyreste og vil ofte være en mere attraktiv mulighed for topspillerne.

Hvordan gør jeg det?


Med mindre du ønsker at træne positionstræning, kan de andre træningsmoduler findes nedenfor. Hvis der er nogle specifikke regler for nogle bestemte stats, eller træning, vil de kunne ses i de individuelle træningsmoduler.

Maks. træning

Gælder for: Teknisk, mental og fysisk træning

Om du er 21 eller 36 år er reglerne de samme for alle. Hvis du har pengene - kan du træne to gange hver sæson. Det ser måske ikke ud til at være særlig meget, men over en hel karriere, er det mere end hvad du vil få ved at blive et år ældre. Hvis du træner to gange i løbet af hver sæson, vil du stige til et helt nyt niveau.

Gælder for: Special- og positionstræning

For specialtræning og positionstræning gælder det, at du maksimalt kan træne to specielle evner og to niveauer i positionstræning - uafhængigt af de andre træninger. Det betyder at du maks. kan træne fire gange inden for denne kategori hver sæson - men kun to i hver.

Gælder for: Træning af det modsatte ben

Du kan kun træne et niveau i det modsatte ben hver sæson - uafhængigt af de andre træninger.

Ikke mere end 5 point i hver kategori (stat)!

Lige meget hvor meget du så end vil, er det ikke muligt, at træne 10 eller 20 point i hver kategori (stat) - selv ikke over en 10-årig periode.
Der er en begrænsning på 5 point pr. stat, hvis der er en begrænsning på 10 i Målrettethed, kan du ikke komme over 15 - selv med træning.

Ingen begrænsninger til træningen

På dit excelark er der flere begrænsninger for din spiller. Dette er gjort for at forhindre, at der bliver kopieret hele spillere, og for at modsige skabeloniserede spillere.
Der er dog ingen begrænsninger i træningsmodulet. Selvom der er en begrænsning på 10 i Overblik i dit excelark, kan du sagtens overstige dette. Men som tidligere nævnt - max. med 5 point.

Træning noteres separat!

Når du udfylder dit excelark, smider du ikke din træning ind direkte, men ind i den træningsspecifikke kolonne ved siden af, som logisk nok af navngivet "Træning".

Hvad koster det?

Det bliver du nødt til at finde under de forskellige moduler (klik på overskrifterne ovenfor for at komme ind til de specifikke træningssider, eller under menuen træning øverst.).

Hvordan træner jeg?

Når du har besluttet dig for, at du vil træne, skal du sende det rigtige beløb til Coach. Det er meget vigtigt, at det er ham du sender pengene til!

Hvad skal der stå i tekstfeltet?
Tekst:

+1 [Stat, position eller specialtræning], + [Stat, position eller specialtræning]

Pris: [Skriv prisen af hver enkelt træning] = [Samlet pris]

Bemærk: Du skal ikke tilføje en tusindtalsseparator, når du sender pengene!
oi44.tinypic.com/dlmkar.jpgwww.yourfootballcareer.com/images/facebooks.pngdl.dropboxusercontent.com/u/23772240/Youtube.png
 
Domingos Cristinho
Utrolig fed video, den har du lavet godt!
Domingos Cristínho - Brasilien - Offensiv Playmaker - 28 år
 
Fodboldforbundet
Jeg takker på crewets vegne Smile - Der ligger et par timer eller mere i de video'er Smile
Fodboldforbundet - Den ypperste myndighed!
 
Domingos Cristinho
Det kan man godt se, den er utroligt vellavet!
Domingos Cristínho - Brasilien - Offensiv Playmaker - 28 år
 
Eidur Stefansson
Domingos Cristinho skrev:

Det kan man godt se, den er utroligt vellavet!


Må give dig ret. Meget godt lavet.

Btw, hvis i har brug for hjælp til videoer så kan jeg godt hjælpe. Jeg har en vis erfaring hvad angår videoredigering og lidt animationserfaring(primært introredigering i aftereffects)
oi43.tinypic.com/21evzfk.jpg


i100.photobucket.com/albums/m38/holst01/Signatures/EIDUR_zpsfgivfw2r.png

Defensiv Playmaker

Ultimatum

Knivskarpe pasninger, Sublim Teknik, Perfekte Langskud og Mandsmod af Dimensioner
Frisparks- og hjørnesparksspecialist


www.EidurTheNewHope.is
 
SotD
Det lyder godt Eidur.

Vi får formentligt behov for nogle flere "guide-video'er". Især kunne jeg godt tænke mig en "Hvordan gør jeg" video til helt nye spillere, så de ved at se en film på 3-4min har en basis forståelse for hvad spillet er.
oi44.tinypic.com/dlmkar.jpgwww.yourfootballcareer.com/images/facebooks.pngdl.dropboxusercontent.com/u/23772240/Youtube.png
 
Spring til debat: