Se indlæg
Your Football Career » (Off YFC) Information om rollespillet » Regler
 Udskriv debat
Grundlæggende regler
Riegels
Først og fremmest - velkommen til Your Football Career! Vi hber du vil have en god oplevelse på siden.
Selvom vi forventer at du og alle andre opfører sig ordentligt, lister vi alligevel nogle grundlæggende regler op for hvad man kan og ikke kan gøre på siden.

Kun en bruger/spiller!
Vi kan ikke sige dette nok gange. Du må kun have én bruger, som er din spiller. Hvis vi opdager du har mere end en bruger, vil alle dine brugere blive slettet, og du vil blive bandlyst. (Undtagelse: Du kan være journalist eller manager, hvor du opretter en ny bruger, men informér crewet omkring dette først. Det er også muligt at have to spillere, hvis man har anciennitet på siden, men selv der skal crewet stadig informeres. Det er meget vigtigt at du ikke mixer disse roller sammen og påfører dig passende.)

Oprette en tråd
Der er et par ting du skal huske, når du opretter en tråd. Vi beder dig være opmærksom på hvilket sub-forum du ligger tråden under.

Vi beder dig også huske, at overskriften og indholdet i tråden er passende, så der ikke bliver oprettet tråde omkring Cristiano Ronaldo, som er navngivet "Lionel Messi".

Vi beder dig undgå at benytte CAPS LOCK, både i selve tråden og i overskriften.

Når du opretter en tråd, beder vi dig være opmærksom på, at der ikke allerede er en tråd omkring dit problem, spørgsmål eller lignende - og brug venligst tråden til hvad emnefeltet henviser til, og intet andet.

Almen dannelse
Husk at dette er et rollespil, og derfor forventer vi dig, at du bliver i din rolle.
Når du er på forummet, er det muligt for dig at deltage i den debut. Hold venligt debatten i en sober tone og undgå personlige angreb - husk at blive i din rolle - du er din spiller og ikke personen bag spilleren.

Bandeord som “lort” and “fuck” er helt fint, men svinere mod andre brugere og personer er ikke acceptabelt og trusler mod andre vil have konsekvenser.
Undgå venligst også at gøre grin med andre brugere. Vi er ikke alle ens, og vi har alle sammen tilladelse til at være her.

Dette er en fodboldside, så hold venligst dine opslag relateret til dette. Selvom vi har sub-forummer til at muligt, er voksen-materiale ikke acceptabelt overhovedet. Husk venligst at dette forum har mennesker i hvilken som helst alder, fra hvilken som helst kultur. Tænk før du skriver - alle upassende opslag vil blive slettet og en passende straf vil blive uddelt.

Der er ingen dumme spørgsmål. Husk at startede fra bunden på et tidspunkt. Opfør dig ordentligt!

Til sidst skal det nævnes, at det på ingen måde er tolereret, hvis du får nogen til at fremstå skidt. Husk det nu - Opfør dig ordentligt!

Spam
Dette er en side, hvor det skal være sjovt at tilbringe sin fritid, og der skal være plads til alle på forummet, men dog til en hvis grænse. Hvis en bruger gentagende gange "ødelægger" tråde med at skrive off-topic, vil brugere modtage en advarsel, hvis crew mener dette. Brug personlige beskeder i stedet for.

Hjælp crewet
Hvis du opdager en bruger går imod disse regler, beder vi dig kontakte en af administratorerne på side, i stedet for at gøre det selv. På den måde undgår vi misforståelser og indbyrdes kampe.

Vi vil meget gerne undgå at gå imod nogle brugere, men hvis en bruger gentagende går imod disse regler, hvor personlige angreb og trusler tæller værst. Vi håber dette aldrig vil ske, og vi ønsker dig en god, underholdende og sikker rejse på Your Football Career!

Copyright
Hvis du skriver noget du ikke selv har tænkt/skrevet/lavet selv - billeder eller tekst - så husk at nævne kilden. Your Football Career (yourfootballcareer.com) modsiger enhver ansvar for medlemmernes opførsel inden for dette, og hvis du lægger noget op der ikke er tilladt, er det på dit eget ansvar.

Tålmodighed
Your Football Career er styret af mennesker, som bruger deres fritid på siden. Vi forsøger hvad vi kan på at hjælpe jer alle så hurtigt som muligt, men det er ikke altid muligt. De fleste i crewet har dagsjob og familier. Vi forsøger at handle efter dette, men deadlines blive måske flyttet. Deadlines er for jeres skyld, men kan blive overskredet. Vi beder om jeres tålmodighed, og vil opdatere jer med ændringer.

Bliv venligst ikke fornærmet, hvis vi eller andre brugere ikke besvarer dine beskeder med det samme. Henvis venligst til denne side (link) og find et crew-medlem. Hvis du har nogle presserende spørgsmål, henviser vi dig til at bruge online list til at finde et crew-medlem, der har størst sandsynlighed for at være online. Vi har muligheden for at kontakte hinanden.
Hav lidt tålmodighed - vi vil se dit bidrag.

Signaturer
Hvis du vil have et billede i din signatur, må det ikke være højere end 200 pixel og bredere end 500 pixel. Dette er meget vigtigt, da forummet ellers vil være alt for forvirrende.

Ingen dårlige links!
Vi vil ikke se nogle links til sider eller tjenester, som ikke har gavner denne side. Dette betyder, at vi ikke vil se nogle links til f.eks. voksenindhold, warez eller andre sider. Dette er ikke tilladt på forummet, i signaturer eller andre steder på hjemmesiden. Det er kun crewets job at beslutte om det er illegalt.

Enhver overtrædelse kan medfølge karantæne!
 
Spring til debat: