Se indlæg
 Udskriv debat
Teknisk træning
SotD
Teknisk træning

YouTube Video


Hos den tekniske træner, kan du forbedre dine tekniske egenskaber. Du kan træne følgende:

Markspillere:
Hjørnespark
Indlæg
Dribling
Afslutning
Førstegangsberøring
Frispark
Hovedstød
Langskud
Lange indkast
Markering
Aflevering
Straffespark
Tackling
Teknik

Målmænd:
Styrke i luften
Beherskning af luften
Kommunikation
Excentricitet
Førstegangsberøring
Håndtering
Spark
En mod en
Straffespark
Aflevering
Reflekser
Gå ud af målet
Tendens til at bokse
Kast

Ikke mere end 2 point pr. sæson
Om du er 21 eller 36 år er reglerne de samme for alle. Hvis du har pengene - kan du træne. Du kan kun træne to gange i løbet af en sæson. Det ser måske ikke ud til at være særlig meget, men over en hel karriere, er det mere end hvad du vil få ved at blive et år ældre. Hvis du træner to gange i løbet af hver sæson, vil du stige til et helt nyt niveau.

Ikke mere end 5 point i hver kategori (stat).
Lige meget hvor meget du så end vil, er det ikke muligt, at træne 10 eller 20 point i hver kategori (stat) - selv ikke over en 10-årig periode.
Der er en begrænsning på 5 point pr. stat, hvis der er en begrænsning på 10 i Aflevering, kan du ikke komme over 15 - selv med træning.

Ingen begrænsninger til træningen.
På dit excelark er der flere begrænsninger for din spiller. Dette er gjort for at forhindre, at der bliver kopieret hele spillere, og for at modsige skabeloniserede spillere.
Der er dog ingen begrænsninger i træningsmodulet. Selvom der er en begrænsning på 10 i Hovedstødi dit excelark, kan du sagtens overstige dette. Men som tidligere nævnt - max. med 5 point.

Træning noteres separat!
Når du udfylder dit excelark, smider du ikke din træning ind direkte, men ind i den træningsspecifikke kolonne ved siden af, som logisk nok af navngivet "Træning".

Hvad koster det?
Det koster 200.000 YFC$ for hver tekniske stat du vil opgradere. Hvis du vil træne den samme stat to gange på en sæson, koster det det dobbelte. Hvis du f.eks. vil træne +2 Frispark koster det 600.000 YFC$, men hvis du vil træne +1 Straffespark og +1 Frispark vil prisen være 400.000 YFC$.

Hvordan træner jeg?
Når du har besluttet dig for, at du vil træne, skal du sende det rigtige beløb til Coach. Det er meget vigtigt, at det er ham du sender pengene til!

Hvad skal der stå i tekstfeltet?
Tekst:

+1 [Stat, position eller specialtræning], + [Stat, position eller specialtræning]

Pris: [Skriv prisen af hver enkelt træning] = [Samlet pris]

Bemærk: Du skal ikke tilføje en tusindtalsseparator, når du sender pengene!
 
Spring til debat: