Se indlæg
 Udskriv debat
Mentaltræning
SotD
Mental træning

Hos din mentale træner, kan du vælge at forbedre dine mentale egenskaber.
Du kan træne følgende:

Aggressivitet
Arbejdsevne
Beslutninger
Bevægelse uden bold
Flair
Forudseenhed
Koldblodighed
Koncentration
Lederevner
Mod
Målrettethed
Placeringsevne
Overblik
Teamwork

Ikke mere end 2 point pr. sæson
Om du er 21 eller 36 år er reglerne de samme for alle. Hvis du har pengene - kan du træne. Du kan kun træne to gange i løbet af en sæson. Det ser måske ikke ud til at være særlig meget, men over en hel karriere, er det mere end hvad du vil få ved at blive et år ældre. Hvis du træner to gange i løbet af hver sæson, vil du stige til et helt nyt niveau.

Ikke mere end 5 point i hver kategori (stat).
Lige meget hvor meget du så end vil, er det ikke muligt, at træne 10 eller 20 point i hver kategori (stat) - selv ikke over en 10-årig periode.
Der er en begrænsning på 5 point pr. stat, hvis der er en begrænsning på 10 i Målrettethed, kan du ikke komme over 15 - selv med træning.

Ingen begrænsninger til træningen.
På dit excelark er der flere begrænsninger for din spiller. Dette er gjort for at forhindre, at der bliver kopieret hele spillere, og for at modsige skabeloniserede spillere.
Der er dog ingen begrænsninger i træningsmodulet. Selvom der er en begrænsning på 10 i Overblik i dit excelark, kan du sagtens overstige dette. Men som tidligere nævnt - max. med 5 point.

Træning noteres separat!
Når du udfylder dit excelark, smider du ikke din træning ind direkte, men ind i den træningsspecifikke kolonne ved siden af, som logisk nok af navngivet "Træning".

Hvad koster det?
Det koster 150.000 YFC$ for hver mentale stat du vil opgradere. Hvis du vil træne den samme stat to gange på en sæson, koster det det dobbelte. Hvis du f.eks. vil træne +2 Koldblodighed koster det 450.000 YFC$, men hvis du vil træne +1 Beslutninger og +1 Koldblodighed vil prisen være 300.000 YFC$.

Hvordan træner jeg?
Når du har besluttet dig for, at du vil træne, skal du sende det rigtige beløb til Coach. Det er meget vigtigt, at det er ham du sender pengene til!

Hvad skal der stå i tekstfeltet?
Tekst:

+1 [Stat, position eller specialtræning], + [Stat, position eller specialtræning]

Pris: [Skriv prisen af hver enkelt træning] = [Samlet pris]

Bemærk: Du skal ikke tilføje en tusindtalsseparator, når du sender pengene!
 
Spring til debat: