Se indlæg
 Udskriv debat
Fysisk træning
SotD
Fysisk træning

YouTube Video


Velkommen til træningscenteret. Jeg er din fysiske træner, og jeg er her for at hjælpe dig med at dine din fysik. Du kan træne følgende:

Acceleration
Adræthed
Balance
Hurtighed
Naturlig form
Springkraft
Styrke
Udholdenhed

Ikke mere end 2 point pr. sæson

Om du er 21 eller 36 år er reglerne de samme for alle. Hvis du har pengene - kan du træne. Du kan kun træne to gange i løbet af en sæson. Det ser måske ikke ud til at være særlig meget, men over en hel karriere, er det mere end hvad du vil få ved at blive et år ældre. Hvis du træner to gange i løbet af hver sæson, vil du stige til et helt nyt niveau.

Der er dog en begrænsning. Du kan kun træne ét point i hurtighed eller acceleration hver sæson. Vi vil ikke presse dig over din krops fysiske formået og foresager skader.

Ikke mere end 5 point i hver kategori (stat).
Lige meget hvor meget du så end vil, er det ikke muligt, at træne 10 eller 20 point i hver kategori (stat) - selv ikke over en 10-årig periode.
Der er en begrænsning på 5 point pr. stat, hvis der er en begrænsning på 10 i adræthed, kan du ikke komme over 15 - selv med træning.

Ingen begrænsninger til træningen.
På dit excelark er der flere begrænsninger for din spiller. Dette er gjort for at forhindre, at der bliver kopieret hele spillere, og for at modsige skabeloniserede spillere.
Der er dog ingen begrænsninger i træningsmodulet. Selvom der er en begrænsning på 10 i styrke i dit excelark, kan du sagtens overstige dette. Men som tidligere nævnt - max. med 5 point.

Træning noteres separat!
Når du udfylder dit excelark, smider du ikke din træning ind direkte, men ind i den træningsspecifikke kolonne ved siden af, som logisk nok af navngivet "Træning".

Hvad koster det?
Det koster 100.000 YFC$ for hver fysiske stat du vil opgradere. Hvis du vil træne den samme stat to gange på en sæson, koster det det dobbelte. Hvis du f.eks. vil træne +2 Balance koster det 300.000 YFC$, men hvis du vil træne +1 Springkraft og +1 Balance vil prisen være 200.000 YFC$.

Du kan kun træne Acceleration eller Hurtighed en gang pr. sæson. Disse koster også 200.000 YFC$. Du kan dog kombineret Acceleration eller Hurtighed med noget andet, f.eks. Balance. Hvis du gør det, koster det 300.000 YFC$.

Hvordan træner jeg?
Når du har besluttet dig for, at du vil træne, skal du sende det rigtige beløb til Coach. Det er meget vigtigt, at det er ham du sender pengene til!

Hvad skal der stå i tekstfeltet?
Tekst:

+1 [Stat, position eller specialtræning], + [Stat, position eller specialtræning]

Pris: [Skriv prisen af hver enkelt træning] = [Samlet pris]

Bemærk: Du skal ikke tilføje en tusindtalsseparator, når du sender pengene!
 
Spring til debat: